Kontakt

+45 23 32 24 03

Telefon tid 10:00 – 15:00

Adresse: 
Industribakken 3
2630 Taastrup

Email:
Info@en-sidste hilsen.dk

Marie Carmel

Kleinsmed, kunstner og metal designer

Navn: Marie Carmel
Hjemstavn: Roskilde
Uddannelse: Kleinsmed sommeren 2021
Profession: Kunstner

Siden jeg var barn har jeg elsket at tegne og lave alverdens figurer. Min far er anden generation i familievirksomheden og det lå slet ikke i kortene at jeg skulle være kleinsmed. 

Som barn har jeg aldrig haft interesse for min fars virksomhed og jeg så intet lys i at være kleinsmed. Af uforklarlige årsager valgte jeg alligevel at tage uddannelsen som kleinsmed og blev færdig udlært i sommeren 2021. Jeg har nu været i faget i 6 år og jeg kan ikke se mig i andre fag.

Det fede ved min uddannelse er helt klart den faglige stolthed når jeg står med mit færdige arbejde. Uanset om det er store ventilationsanlæg i vej tunneller eller om det er et kors til gravpynt. For mig handler det om at skabe noget flot og noget mange kan blive glade for og nyde synet af.

Jeg elsker at være kreativ og det kan jeg i den grad få lov til at være inden for dette fag. Uanset hvor gammel jeg har været så har jeg altid søgt mod det kreative. Hvis jeg kunne finde et kreativ værksted og komme ind så skulle jeg bare være en del af det. Jeg skulle bare skabe noget med mine hænder og mit hoved.

Min største inspiration har altid være Roskilde domkirke. Jeg har altid være fascineret af domkirken og elsker at se alle detaljerne på den. Det er lige fra store metal beslag der holder portene til små detaljer der er lavet i hånden.

Mit hoved er fyldt med ideer og jeg elsker at lave specielle ting til folk. Jeg er vild med at være en del af processen og løse de udfordringer kunderne står med. Det hvor du kommer til mig og fortæller om dine tanker og ønsker, hvorefter vi sammen designer det du drømmer om, til vi står med den færdige tegning og jeg kan begynde at lave dit smukke design.